2011. május 25., szerda

160X200 franciaágy + hozzá illő IKEA fekvőbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

MIELŐTT LICITÁLSZ, OLVASD VÉGIG!!!
Eladó a képen látható szép állapotú rugós franciaágy és pontosan rá illő IKEA SULTAN TARSTA fekvőbetét. Csak ennek a betétnek az ára 18. 900 Ft!!!
Az ágy kényelmes, rugós 160 x 200 cm-es, tiszta, állat és füstmentes lakásból.
Ágyneműtartós!!! Sok pakolós hely van az ágyneműtartóban.
Az ágyat abszolút még kényelmesebbé teszi az IKEA fekvőbetét, amit hozzá vásároltam, ez kb összesen 4 hónapot volt használva, és ezen még matracvédőt is használtam, így az állapota makulátlan.
Ágy jellemzői: 160 cm széles, 200 cm hosszú, 36 cm magas, elöl nyitható fel az ágyneműtartó. Kis hibája, hogy az ágyneműtartó részen a középső léchez rögzített alj, elengedte, könnyen javítható és a használatot semmiben nem befolyásolja.
Fekvőbetét jellemzői: habszivacs töltet, puha felület. Könnyen kezelhető; levehető, mosógépben mosható huzat. http: //www. ikea. com/hu/hu/catalog/products/40155641
FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!
Azért adom el az ágyat, mert költözöm külföldre és május 31. napjával felmondtam a Budapesti albérletemet. Ebből kifolyólag az ágyat PONTOSAN MÁJUS 31-én (nem előbb és nem később) lehet és kell elvinni, KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN VEHETŐ ÁT, A SZÁLLÍTÁS A VEVŐ DOLGA, ABBAN SEGÍTENI NEM TUDOK!!!!! Az ágyat 3 részre lehet szedni: fejtámla, matrac rész és az alja. CSAK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ! Ha az árat villámáron ütöd le (ami lássuk be, igencsak jutányos... ) akkor is MÁJUS 31-én lehet az ágyat elvinni! Az ágy Budapesten a XIII. kerületben, Újlipót részén van, első emeleten.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 20:53
. 160X200 franciaágy + hozzá illő IKEA fekvőbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése